Eps Parels voor Spouwmuurisolatie

Ben je op zoek naar een efficiënte en duurzame manier om je spouwmuren te isoleren? Dan zijn Eps parels de ideale oplossing! Bij Isolair bieden we hoogwaardige Eps parels aan die speciaal zijn ontworpen voor spouwmuurisolatie.

Wat zijn EPS parels?

Eps parels, ook wel bekend als EPS HR++ parels of isolatiekorrels, zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS). Ze hebben uitstekende isolerende eigenschappen en zijn zeer licht van gewicht. Dit maakt ze ideaal voor het isoleren van spouwmuren.

Voordelen EPS Parels

Het gebruik van EPS parels voor spouwmuurisolatie heeft vele voordelen. Ten eerste zorgen deze parels ervoor dat warmteverlies via de muren wordt verminderd, waardoor je energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd

Daarnaast zorgt de isolatiewaarde van EPS HR++ parels ervoor dat je woning beter beschermd is tegen kou in de winter en warmte in de zomer.

Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Aanbrengen van EPS parels

Het aanbrengen van EPS parels is een relatief eenvoudig proces. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de parels gelijkmatig in de spouwmuur worden ingeblazen, waardoor er geen kieren of openingen ontstaan. Dit zorgt voor een optimale isolatie en voorkomt warmtelekken.

Bij Isolair hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze EPS parels voldoen aan de hoogste normen op het gebied van isolatiewaarde en milieuvriendelijkheid. 

Als je op zoek bent naar een effectieve en duurzame manier om je spouwmuren te isoleren, zijn Eps parels van Isolair de beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Gratis diagnose en offerte

Wenst u meer informatie over spouwmuurisolatie voor uw bouw- of verbouwproject? Bel ons dan nu op het nummer 011 350 780 of contacteer ons via onderstaande knoppen voor een vrijblijvende diagnose en prijsofferte.

Scroll naar boven